Αποτελούν ιδανική θεραπεία για την αντιμετώπιση παθήσεων του δέρματος, όπως είναι η ΑΚΜΗ, οι ΡΥΤΙΔΕΣ, οι ΠΑΝΑΔΕΣ.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι peelings όπως οξέων φρούτων, σαλικυλικού οξέος, φυτικά, τριχλωροξικού οξέος, TCA (easy TCA peels), Jessner, (συνδυασμοί λακτικού-σαλικυλικού κλπ.), γλυκολικού, πυροβικού οξέος και άλλα.

Η επιλογή των peelings που θα χρησιμοποιηθούν για τον κάθε ασθενή γίνεται από τον θεράποντα ιατρό, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ PEELINGS για ΥΠΕΡΜΕΛΑΓΧΡΩΣΗ-ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗ- ΟΥΛΕΣ ΑΚΜΗΣ-ΡΑΓΑΔΕΣ

ΕΙΔΙΚΑ PEELINGS ΤΡΑΝΕΞΑΜΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ μόνα ή σε συνδυασμό με ρετινόλη για την θεραπεία Μελάσματος-Πανάδων-Κηλίδες γήρανσης-Υπερμελάγχρωσης.

Το Τρανεξαμικό οξύ ανακαλεί τη σύνθεση της μελανίνης με αναστολή του συστήματος πλασμινογόνου-πλασμίνης και επίσης αποτρέπει την μελάγχρωση που προκαλούν οι υπεριώδεις ακτίνες.

Τα ειδικά αυτά peelings διαθέτουν μια μοναδική σύνθεση που συνδυάζει τρανεξαμικό οξύ και ρετινόλη. Τα peelings αυτά συντελούν στον αποχρωματισμό της περίσσειας μελανίνης.

Γενικά τα ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ των PEELINGS είναι σημαντικά, διότι με ελάχιστη ανεπιθύμητη δράση, ομαλοποιούν την επιδερμική κερατινοποίηση και προκαλούν ανανέωση των κυττάρων το δέρματος.

Αποβάλλουν τα κατεστραμμένα, άχρηστα κύτταρα, βελτιώνοντας την υφή του δέρματος, εξαλείφοντας τις λεπτές ρυτίδες. Έτσι το δέρμα αποκτά μια πιο νεανική όψη, γίνεται πιο σφριγηλό και λαμπερό, πιο φωτεινό.

Αντιμετωπίζουν με επιτυχία:

  • Επιφανειακές ΟΥΛΕΣ ΑΚΜΗΣ, μειώνουν τους διεσταλμένους πόρους.
  • Την ΦΑΓΕΣΩΡΚΗ ΑΚΜΗ, έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.